fbpx

PRÓBÁLJA KI VIRTUÁLIS FÓRUMUNKAT

 

Biztosan van Önnek is egy szakmai kérdése, amit jó lenne a munkatársaival vagy szakértőkkel megvitatni!

Próbálja ki az ingyenes, virtuális fórumot ahol 24 órában tud beszélgetni szakmai témákról a munkatársaival vagy akár előadóinkkal.

  • Ingyenes használat
  • Expert előadóinkkal beszélgethet
  • Kapcsolatépítés munkatársaival

Regisztráljon a jobb felső sarokban és javasoljon egy témát. A résztvevők között ajándék belépőjegyet sorsolunk ki a következő rendezvényünkre, amely a New York Palace Hotelban kerül megrendezésre!

Fórumhasználati szabályzat

A regisztráció és a fórum használata ingyenes! Kérjük, hogy az alábbiakban részletezett szabályokat olvassa el és tartsa be azokat a fórum használata során. A regisztrációval a szabályokat elismeri. Abban az esetben, ha a regisztrációt követően mégsem ért egyet a szabályzattal kérjük regisztrációját törölje vagy jelezze felénk az  info@beszerzokforuma.hu email címen.

A Beszerzők Fórumán kizárólag a beszerzési iparág és szakmával kapcsolatos témákban lehet csoportot indítani és beszélgetést folytatni.

Kérjük, hogy reklámot, kereskedelmi ajánlatot a fórumon és a privát üzenetekben ne osszon meg. Ilyen esetben fenntartjuk a jogot, hogy hozzászólását vagy regisztrációját töröljük.

A Fórumot adminisztrátorok és moderátorok felügyelik annak érdekében, hogy a fórum használata minőségi élményt nyújtson és kéretlen vagy a szabályoknak nem megfelelő tartalmakat kiszűrjük. A moderátorok vagy az adminisztrátorok figyelmeztetéseit minden esetben tartsa be.

Kérjük tartsa tiszteletben, hogy a Beszerzők Fóruma beszerzési vezetőknek és szakembereknek szóló digitális beszélgetőtér szakmai kérdések és szórakozás céljából ezért beszállítói vagy kereskedelmi ajánlatokkal más csatornán keresse meg tagjainkat. Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben értékesítési tevékenységre utaló magatartást tapasztalunk vagy bejelentés érkezik a moderátorokhoz akkor a kérdéses profilt azonnal töröljük.

A fórumon megjelenő bejegyzések hozzászólások tartalmáért a közzé tevője a felelős. Természetesen mindent megteszünk, hogy adminisztrátoraink és moderátoraink szűrjék a kéretlen tartalmakat, de felelősséget a hozzászólás szerzője viselője viseli.

A fórumon tilos olyan hozzászólásokat vagy tartalmakat megosztani, amely másokat sért vagy megbélyegez, megfélemlít, gyűlölet keltő beszédet tartalmaz.

A fórumon és a privát üzenetben tilos a trágár szavak használata és az obszcén hozzászólások, illetve tartalmak megosztása.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben korábban már nem regisztrált honlapunkra akkor olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat és csak annak jóváhagyásával regisztráljon fórumunkba.

Jó szórakozást kívánunk a Beszerzők Fóruma használatához!

Tovább az eszköztárra