fbpx

Jelentkezzen előadónak

a Beszerzők Forúmára

Önt várjuk a Beszerzők Fórumán

Önt várjuk a rendezvényünkön, ha szeretné megosztani szakterülete egy érdekes esetét. Ha valamely beszerzési eljárás szakértője. Ha szeretne egy beszerzési szakmát érintő problémát workshop formában megbeszélni a kollégáival. Ha beszerzési vezetőként több év tapasztalatát kívánja átadni másoknak is. Ha olyan új eljárásokkal különleges esettel rendelkezik, amit a többiek még nem ismernek. A Beszerzők Fóruma egy interaktív szakmai közösség, ahol pontosan Önre van szükségünk, hogy még színesebbé tegyük a programokat. Nem kell hivatásos előadónak lennie, pusztán elég, ha van mondanivalója a beszerzés szakmáról. Várjuk szeretettel!

Miért érdemes előadni

PRÓFÉTA LEHET

Szakterületén belül. Érdekes témáival végre megmutathatja szakértelmét és a reflektorfénybe Ön kerül. Előadóként segít másoknak bemutatni magát és területét! Ha csak egy esettanulmányt szeretne megosztani vagy problémát körbejárni a közösség segítségével akkor ez a legjobb alkalom.

ELISMERÉS

A szakmai közönség hálásan fog Önre emlékezni amiért megosztott, elmondott valami fontosat nekik. Szívesen fognak később is Önhöz fordulni tanácsért de remek alkalom arra is, hogy közösségi hálóját tovább építse.  Értékelni fogják Önt és szívesen invitálják meg bárhová.

KÖZÖSSÉG FORMÁLÁS

Ön is örült volna, ha tapasztaltabb kollégája beavatta volna a beszerzés rejtelmeibe és praktikus tanácsokkal látta volna el? Ön most tehet valamit azért, hogy a beszerzők gondolkodását formálja és értéket teremtsen a szakmájában. Adja tovább a stafétát és hozzon létre valami nagyszerűt előadásával.

Kik vagyunk mi:

Az álmunk az volt, hogy olyan szakmai közösséget hozzunk létre, ahol tiszta forrásból és első kézből értesülhetnek a beszerzési szakmát érintő legfontosabb témákról. Egy olyan esemény sorozatot, ahol a közös beszélgetések során kapcsolatépítésre és a tapasztalatok megosztására is lehetőség nyílik. A már több ezer taggal rendelkező Munkaügyi Fórum után végre elindul a Beszerzők Fóruma is. Célunk, hogy a beszerzők exkluzív eseményen tudják megbeszélni és megismerni a legújabb trendeket és forró témákat vagy kihívásokat. Házigazdáink Simony Anikó, Asztalos Róbert. A szervezés fővédnöke Erzse Tibor.

Mit kell tennie

  1. Töltse ki a lenti űrlapot
  2. Egyeztessük az előadásának témáját
  3. Adjon elő a következő rendezvényünkön!

Igen ez ilyen egyszerű! Ha tele van ötletekkel most mondja el! Ha még nincs kiforrott ötlete akkor segítünk közösen megbeszélni. Nem kell mást tennie csak jelentkezni és munkatársunk egyeztet Önnel a megadott telefonszámon.

A Beszerzők Fórumán 10-30 vendéget várunk, hogy biztosítsuk a beszélgetések zavartalanságát. A rendezvény kizárólag exkluzív helyszíneken, gourmet ételek és finom italok társaságában történik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Beszerzők Fóruma egy szakmai rendezvény, ahol nem reklámozunk és nem értékesítünk ezért csak olyan előadás ötleteket van módunkban elfogadni ahol ez az elv érvényesül. Kérem, hogy ezt tartsa tiszteletben Ön is. Ossze meg gondolatait a Beszerzők Fórumán most!

Jelentkezés előadónak

Tovább az eszköztárra