fbpx

Forradalmi új technológia érhető el, amellyel fizikai kontaktus nélkül másodpercenként 15 ember testhőmérsékletét lehet ellenőrizni belépéskor.

A koronavírus járványhelyzetben kiemelten fontos, hogy azon irodákban, üzemekben, ahol nem megoldható a munkavállalók vagy ügyfelek otthonmaradása legyen olyan szűrő rendszer amely a koronavírusra utaló tüneteket jelzi.

Eddig a kézi testhőmérséklet mérők alkalmazása terjedt el, de mostantól már elérhető az a beléptető rendszer, amely hőkamerák segítségével automatikusan szűri és tárolja a be és kilépő forgalom testhőmérsékletét, mindezt valós időben fizikai kontaktus nélkül.

Beszerzési szakemberek figyelmébe szeretnénk ajánlani az OLM Rendszer Testhőmérséklet-mérő beléptetőrendszerét.

A hőkamerás készülék együttes egyszerűen és gyorsan tudja ellenőrizni a belépők testhőmérsékletét magas átmenő forgalom esetén is. Másodpercenként akár 15 mérést tud elvégezni és a mesterséges intelligenciával (AI) támogatott rendszer alkalmas arra, hogy a megszokott belépési ütemet biztosítsa. Ha a kívánt hőmérséklet feletti szintet ’lát’ a kamera készít egy képet a személyről és azonnal hang és email értesítést küld. A modul 1000 arc tárolására is képes.

A hőkamerás beléptető rendszerek csak limitált számban állnak rendelkezésre ezért érdemes azonnal ajánlatot kérni.

Tudjon meg többet és kérjen kötelezettségmentes tájékoztatót!

Kattintson ide a részletekért.

INGYENES ALKALMAZÁS OTTHONI MUNKAVÉGZÉSHEZ

A koronavírus miatt kialakult helyzetben a beszerzés folyamatos működése érdekében szeretnénk a figyelmébe ajánlani az OLM Rendszer HOME OFFICE csomagját. A távmunka jelenleg gyógyír sok cég számára, ennek érdekében a csomagot most Ingyenesen, költség és kötelezettség mentesen veheti igénybe céges vagy vállalkozói regisztrációval.

Mik a csomag előnyei?

  • Költség és kötelezettségmentes
  • Távmunka kompatibilis
  • Könnyen kezelhető alkalmazás
  • 1db aláírással hitelesíthető (szkennelve is)
  • Törvényeknek megfelelő nyilvántartás

 

Tovább az eszköztárra