fbpx

Névjegy:

Horváth Ferenc

üzletfejlesztési igazgató/Business Development Director, DOQSYS Business Solutions Zrt.

Közép és felsővezetőként 17 éves tapasztalatom van beszerzési és közbeszerzési szervezetek irányításában. Nyolcadik éve foglalkozom a beszerzés, a közbeszerzés és a költésmenedzsment informatikai támogatásával, az ezzel összefüggő közép- és nagyvállalati folyamatok kialakításával, e-beszerzési rendszermodulok implementációjával és a terület oktatásával.

2006 óta tagja vagyok a Beszerzési Vezetők Klubjának, 2008-ban Az Év Beszerzési Menedzsere voltam. Jelenleg elsősorban a CEE régióban tevékenykedünk és a fentiekkel összefüggő S2P megoldásokkal valamint intelligens karakterfelismerés alapú adatfeldolgozási szolgáltatásokkal foglalkozunk.

Előadása:

A beszerzés és a költésmenedzsment informatikai támogatása

 

A beszerzés alapvető feladata a folyamatos ellátás biztosítása. Annak érdekében, hogy az e területeken dolgozó szervezeti egységek optimálisan szolgáltathassanak adott vállalati/szervezeti méret felett célszerű munkájukat beszerzési célszoftverek használatával végezni. Előadásomban átfogó képet adok a beszerzési menedzsment, a stratégiai beszerzés és az operatív beszerzés informatikai támogatásáról és felvezetem a nap másik két előadását.

NÉZZE MEG A TELJES ELŐADÁST! 

Nézze meg a Digitális forradalom a beszerzésben – rendezvény előadásait virtuális belépőjegyünkkel.

(A beszerzési iparág jövője – sorozat)

 

Előadók:

Horváth Ferenc

A beszerzés és a költésmenedzsment informatikai támogatása

Bárány Zsolt

A beszerzés stratégiai szintre emelkedése a digitális világban

 Tolnai József

Kitől vegyem? – A beszállítói értékelés szerepe a beszerzési döntésekben

Tovább az eszköztárra